Pressupostos Participatius 2021

Divendres, 14 de maig de 2021 a les 00:00

🔹 PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS 2021 🔹

Finalitzada la fase de valoració i filtratge, en reunió de data 7 de maig del Consell de la Vila es va consensuar i decidir la presentació de tres propostes per a la seva votació a finals d'aquest mes de maig. Amb l'informe previ dels serveis tècnics de l'Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola per poder valorar el compliment dels criteris establerts a les bases i després d'un debat entre tots/es els assistents, el Consell de la Vila ha decidit que algunes de les propostes poden ser combinades i presentades en una sola proposta, ja que per criteris econòmics és possible la seva realització de forma coordinada i conjunta i així poder donar més veu a les propostes presentades pels veïns, veïnes i associacions del municipi.

Per això, alguna de les propostes està formada per dos dels projectes presentats i se'ls ha donat un títol conjunt que aglutina i descriu ambdues sota la mateixa idea.

âž¡ Millora de la zona esportiva municipal
âž¡ L'Escola Montserrat i la relació amb l'entorn natural del municipi
âž¡ Àrea d'Autocaravana i Camper

Les tres propostes tenen un pressupost aproximat de 15.000 euros cadascuna amb IVA inclòs. Adjuntem infografies descriptives. 📸

Podeu trobar més informació, i totes les propostes presentades a la web 💻 https://decidim-santsalvadordeguardiola.diba.cat/processes/processosparticipatius2021

📆 La fase de VOTACIONS s'iniciarà el proper dia 24 de maig i s'allargà fins el dia 31 en horari d'atenció al ciutadà (13:30 hores). Per poder exercir el dret a vot, els majors de 16 anys empadronats al municipi, ho podran fer a través de:

âž¡ Internet: https://decidim-santsalvadordeguardiola.diba.cat/processes/processosparticipatius2021
âž¡ Presencialment a l'Ajuntament en horari d'atenció al públic (dilluns a divendres de 9 a 13:30 i dijous de 16 a 18:30 hores)

- Dissabte 29 de maig de 9 a 13 hores al Carrer de la Creu (davant de la Caixa)
- Diumenge 30 de maig de 9 a 13 hores a la Plaça del Pi

Participa i Vota! 🗳
Imaginem i decidim el poble que volem!

Darrera actualització: 14.05.2021 | 15:28

Imatges