Previsió d'alt risc d'incendi forestal entre demà i dissabte a la comarca.

Dijous, 22 de juliol de 2021 a les 00:00

Davant l'elevat risc d'incendis forestals previst per avui dijous 22 de juliol i divendres dia 23, es manté la prealerta Del Pla especial d'emergències per incendis forestals de Catalunya INFOCAT.

Avui s'inicia un episodi d'altes temperatures generalitzat, amb humitats relatives molt baixes que podran estar per sota del 20% a les hores centrals del dia, i una entrada de vent del sud a partir de divendres que, juntament amb l'estat de la vegetació, provocaran una situació de molt alt perill d'incendi forestal tant avui com demà. El perill serà molt alt a bona part de l'àmbit mediterrani, especialment al voltant del prelitoral de la meitat nord del país. La durada aproximada del fenomen serà fins dissabte dia 24.

Segons informa el Cos d'Agents Rurals, a partir d'avui s'estableix el nivell 3 del pla Alfa a més d'un centenar de inclòs el nostre. Així mateix, es restringeix l'accés al Massís de Montserrat.

Per aquest motiu, la Il·lustríssima Sra. Georgina Mercadal Viñals, Alcaldessa de l’Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola,

INFORMO

Que d’acord amb l’ADF de Sant Salvador de Guardiola i amb la finalitat de reduir al màxim el risc d’incendi al nostre municipi,

  • Es restringeix l’accés rodat als camins municipals
  • Es requereix a tots els propietaris forestals i agraris perquè es llauri una franja perimetral en tots els camps

Tota persona que contravingui aquestes disposicions serà objecte de denúncia pels agents de l’autoritat.

La qual cosa es comunica per al seu coneixement general i compliment.

Darrera actualització: 22.07.2021 | 13:35

Imatges

cartell