El programa d’actes de la Festa Major de Sant Salvador de Guardiola 2021 ja es pot consultar

Dilluns, 26 de juliol de 2021 a les 11:00

Entre el 5 i el 8 d’agost s’organitzen una trentena d’activitats amb plats forts com els concerts d’Ebri Knight i Ambauka, l’espectacle teatral Asteroid,  i el retorn dels gegants Salvador i Gràcia al carrer. Els actes es faran principalment a la pista del Pavelló Municipal d’Esports. Tots els actes seran gratuïts i amb aforament limitat.

Sant Salvador de Guardiola celebra del 5 al 8 d’agost la seva Festa Major 2021, a causa de la crisi de la Covid-19, serà una festa sense servei d’alimentació ni begudes, així podent garantir totes les mesures de seguretat sanitària establertes pel PROCICAT. La programació inclou un gruix d’activitats que tindrà com a grans al·licients la música, amb els concerts de Ebri Knight, les Anxovetes, l’Orquestra Junior’s i Ambauka; el teatre amb l’espectacle Asteroid; i la cultura popular, amb les matinades i les balladetes dels gegants. A més, també hi haurà auto-cinema, la matinal esportiva, un espectacle de màgia, i el tobogan aquàtic.

La festa gran torna així aquest any al carrer, seguint totes les mesures sanitàries vigents, i amb un escenari principal, la Pista del Pavelló Municipal d’Esports, que tindrà l’aforament limitat. Aquesta programació s’ha gestat en el si de la comissió de Festa Major de Sant Salvador integrada per veïns, veïnes del municipi i representants de les diferents entitats.

El tret de sortida oficial de les celebracions tindrà lloc el dijous 5 d’agost amb el pregó de Festa Major, a càrrec de l’alcaldessa Georgina Mercadal Viñals, i seguit del concert d’havaneres amb les Anxovetes. Alhora que el mateix dijous hi haurà un tastet de meditació organitzat pel Centre Budista i les classificatòries d’Escalèxtric a la Masia del Calvet.

Divendres 6 d’agost, diada de Sant Salvador, arrencarà amb unes matinades a càrrec del grup de grallers MúsX, seguides de l’ofici de Festa Major, i el retorn al carrer dels gegants Salvador i Gràcia. A la tarda, podreu gaudir de la realitat virtual a la Sala, com també d’un espectacle de màgia a càrrec del bagenc Mag Caru. Per arrodonir la jornada, al vespre hi haurà el concert jove amb el grup Ebri Knight.

Seguint la programació, el dissabte 7 d’agost, arrencarà amb la matinal esportiva, un seguit d’activitats, torneigs i competicions de diferents disciplines esportives. Al vespre, serà el torn de l’espectacle familiar Asteroid i l’Orquestra Junior’s que oferiran el seu concert de versions.

Diumenge 8 d’agost, començarà amb l’actuació en remull d’Ambauka, amb el seu espectacle Bassal Rock, seguit del tobogan instal·lat al carrer Serra d’Or. Per tancar la festa, podrem gaudir de l’autocinema amb la pel·lícula familiar “Inside Out”.

Finalment recordem que tots els actes inclosos a la programació de la Festa Major s’adaptaran a les mesures sanitàries vigents.


 

Darrera actualització: 09.08.2021 | 13:52