PROGRAMA TREBALL I JOVES

Dimarts, 4 d'abril de 2017 a les 00:15

Del 3 d'abril al 2 de maig us podeu inscriure al Programa Treball i Joves. Hi ha 17 places disponibles. Entreu a la notícia iper info completa.

Des de la Fundació Mercè Fontanilles s'està apostant per a oferir recursos als joves que finalitzen l'ESO sense acreditar-la. L'únic requeriment per a la inscripció, és que els joves estiguin inscrits al SOC com a demandants d'ocupació i al Sistema Nacional de Garantia Juvenil, per tant que es trobin entre els 16 i els 29 anys i faci com a mínim un dia sense estar matriculats a cap recurs formatiu o sense contracte laboral.

El projecte Treball i joves és un programa integral. S'ofereixen 17 places i es treballa amb l'objectiu d'inserció 41%. Places disponibles a partir del 3 d'Abril i fins el 2 de maig.

El projecte el dirigim a la millora de l'ocupabilitat i inserció laboral i/o retorn al sistema educatiu reglat dels joves. Cada jove compta amb el suport de dos professionals per assolir els seus objectius, el personal tècnic en tutoria i orientació i en acompanyament a la inserció que treballa també per la responsabilitat social de les empreses generant les ofertes de feina. L'acompanyament es porta a terme al llarg de tot el projecte per part dels dos professionals. L'activitat de l'acompanyament a la inserció inclou la captació d'ofertes de feina per als joves participants ja que treballem amb l'objectiu del 41% d'inserció.

Es proposa al jove un procés personalitzat d’acompanyament i suport, on descobreixi els seus talents i concreti els seus interessos i motivacions amb l'objectiu d'orientar les seves trajectòries educatives/formatives i de futur professional que li permetin executar el propi projecte vital i professional. Es realitzen accions en relació al desenvolupament de competències personals i tècniques necessàries per assolir els objectius individuals.

Darrera actualització: 16.05.2017 | 19:08