Reunió participativa sobre el Projecte de reurbanització del nucli antic

Dilluns, 8 de març de 2021 a les 00:00

La present carta és per informar-vos que des de l’Ajuntament estem preparant un projecte d’arranjament i urbanització que afectarà als carrers de la Creu i de Dalt. Està previst que aquesta obra es dugui a terme aquest any i part de l’any 2022. Es tracta d’un projecte molt ambiciós, pel qual hem rebut la subvenció del Pla únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) per part de la Generalitat de Catalunya i el qual ha d’ésser executat abans de la finalització d’aquest mandat.

Per aquest motiu, preveient les molèsties que pot suposar als residents i veïns i veïnes de la zona, us volem explicar directament en què consisteix el projecte i quines propostes s’han realitzat des de l’Ajuntament per la millora de centre urbà del municipi.

Actualment ens trobem en la fase de redacció del projecte i considerem necessari recollir les vostres necessitats, preocupacions, opinions i propostes per un projecte de tots i totes i per tothom.

Degut a les restriccions que actualment s’indiquen des del PROCICAT no es poden realitzar trobades de més de 6 persones de forma presencial, per aquest motiu us proposem una trobada telemàtica per tal de poder comentar el projecte i recollir tot el que considereu que s’ha de tenir en compte per una millor redacció del projecte. Així doncs, us emplacem el proper dilluns 15 de març a les 7 de la tarda per reunir-nos a través de la plataforma Zoom.

Les dades de la reunió son les següents:

Enllaç:

https://localret-cat.zoom.us/j/94648062382?pwd=cGFTaFZTMk9PL1lGRW1LcklHSUd0Zz09

ID de la reunió: 946 4806 2382

Codi d’accés: 529891

Si no podeu assistir a la reunió o voleu adreçar-nos una pregunta prèvia, ho podeu fer a través del correu electrònic ssg.territori@diba.cat o trucant al telèfon 93.835.80.25.

Darrera actualització: 08.03.2021 | 18:07