Sant Salvador de Guardiola celebra el 4rt Concurs de Música Jove

Diumenge, 7 de març de 2021 a les 00:00

Sant Salvador ha pogut celebrar, tot i la situació sanitària que vivim, el 4rt Concurs de Música Jove. Enguany es van presentar 8 grups de i el passat desembre es va celebrar la primera fase on en van quedar 3 de finalistes que són els que van tenir la possibilitat d’actuar ahir a la tarda. El Concert va tenir lloc a la Sala de Sant Salvador de Guardiola amb un aforament que es va omplir de gom a gom amb la venta de les entrades permeses deixant gent fora amb llista d’espera. 

L’acte va poder gaudir també d’un estant de Ca la Figa i ells mateixos van explicar el nou projecte que va obrir portes el desembre de 2020, la primera llibreria feminista de Manresa. L’establiment està ubicat al C/ Sant Miquel i també pretén ser un espai cultural de trobada de dones / noies entre d’altres activitats. També van llegir un manifest en honor al dia de la Dona els components de l'Esplai Merlot.

El Concurs va donar la oportunitat que els grups poguessin tocar 30 minuts cada un d’ells i al final de tot es van fer les votacions amb un 60% de decisió del públic i un 40% del jurat. Els tres grups finalistes que participaven eren: el grup Entre d’Altres que va tocar a les 17h; el TKQ que vas tocar a les 18h i el Mater que va ser l’últim a les 19h de la tarda. Finalment el guanyador va ser Entre d’Altres, el 2on grup Master i el 3er premi per a TKQ.

Els premis per als finalistes són:

-1r classificat: 500 € nets del premi (import resultant després d’aplicar els impostos corresponents) + 500 € (Iva inclòs) del caixet d’un concert que es programi a Sant Salvador de Guardiola, segons les dates i horaris a acordar amb l’Ajuntament.

-2n classificat: 250 € nets (import resultant després d’aplicar els impostos corresponents)

-3r classificat: 150 € nets (import resultant després d’aplicar els impostos corresponents)

Darrera actualització: 08.03.2021 | 13:50