Sant Salvador de Guardiola es prepara per celebrar la diada de Sant Jordi

Dijous, 20 d'abril de 2023 a les 00:00

Durant tot el dia hi haurà diferents parades per comprar roses a càrrec de diferents entitats municipals. A més, us recomanem dues publicacions editades fa pocs mesos de veïnes del municipi.

El diumenge 23 d’abril Sant Salvador de Guardiola celebrarà la Diada de Sant de Jordi amb llibres, roses i cultura. Durant tot el dia hi haurà tres parades de venda de roses a càrrec d’entitats del municipi. Aquestes parades es situaran en diferents punts del municipi com a la Plaça del Pi del Calvet i l’Avinguda Generalitat (davant del Llobet), aquestes dues parades aniran a càrrec de l’alumnat de 6è de primària i l’AFA de l’Escola Montserrat. A més també trobareu una parada a l’Estació de Servei de Salelles que serà a càrrec de l’Esplai Merlot.

Així mateix, des de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament, vol difondre l’obra de dues autores locals que han publicat els últims mesos un conte infantil cadascuna.

  • CAMÍ DE PAPALLONA (EVA ROIG I RUBÉN TORRES)
    “Camí de papallona” és la història de la Martina, una nena contenta i feliç però que detecta que alguna cosa no acaba de funcionar dins seu. La Martina troba una bonica papallona que li explicarà quin camí interior ha seguit per passar de ser un cuc de seda a una bonica papallona, compartint amb ella pensaments, sensacions, metàfores, pors i reflexions que l’ajudaran a començar un camí cap a la llibertat interior per aconseguir una sana autoestima.

Aquesta història es complementa amb una cançó del grup musical De tu a tu que han enriquit el conte a través de la música. Aquesta cançó plasma el viatge interior de la protagonista. En ella, s’expressa el sentiment del conte, el viatge d’emocions que la Martina transita entre les seves pors i la incertesa, fins al seu anhel de llibertat.

Camí de papallona, és un llibre editat a través del micromecenatge, el podreu trobar a totes les llibreries. Si voleu més informació, ho podeu fer a través d'aquest enllaç o dels comptes d'Instagram @cami_depapallona (del conte) i @detuatugrup (projecte musical)

  • VIATGE D’EN CHAKRA (AINA PALÀ)
    En chakra era un noi despert i curiós, que sovint es feia moltes preguntes sobre ell mateix. Un dia, però, va conèixer un savi que el va ajudar a trobar totes aquelles respostes que ell anava buscant. El va convidar a fer un viatge per diferents tribus que, sense saber-ho, ja formaven part d'ell mateix, eren els seus chakras.

Viatge d’en Chakra, és un llibre editat per Parcir Edicions, el podreu demanar per instagram @ainaioga o per correu electrònic a través d'aquesta adreça de correu electrònic ainapala@gmail.com

Darrera actualització: 20.04.2023 | 16:55