Sant Salvador de Guardiola s’uneix a la campanya pel Dia Internacional per la Pau

Dimecres, 21 de setembre de 2022 a les 01:00

“La pau al món comença aquí: a les ciutats i els pobles”. Amb aquest missatge, la iniciativa vol posar en valor el paper dels municipis i la perspectiva local en la construcció de la pau al món. 

La campanya està impulsada per la xarxa d’Alcaldes i Alcaldesses per la Pau i la Direcció de Relacions Internacionals de la Diputació de Barcelona. Aquesta comença avui, 21 de setembre, Dia Internacional per la Pau, i durarà fins el proper dilluns 26 de setembre, Dia Internacional per l’Eliminació de les Armes Nuclears

Per aquesta raó, l’Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola anima a a tots els veïns i veïnes a participar i penjar una fotografia amb els dits assenyalant al terra o al vostre carrer o barri, de manera que quedi clar que “la pau al món comença aquí”. Podeu incloure les etiquetes #PeaceStartsHere i #CiutatsdePau, així com etiquetar el compte @alcaldespau. 

En un dia com avui, des de l’ens municipal volem recordar conceptes com la convivència i respecte entre nuclis i conciutadans, així com la cultura de la pau, la solidaritat i la cooperació entre totes nosaltres.

 

Darrera actualització: 02.12.2022 | 19:13