Sant Salvador organitza un curs d'Instagram, Linkedin i Tik Tok per buscar feina

Dimarts, 20 de setembre de 2022 a les 15:00

Els dies 13 i 14 de setembre es va realitzar un curs sobre xarxes socials per la recerca de feina a l'espai polivalent de La Sala. 

El curs, subvencionat per la Diputació de Barcelona, es va oferir a les persones del municipi que volen conèixer altres formes de buscar o canviar de feina.

La formadora Laura Cespedosa, experta en processos de selecció i gestió del talent, va oferir als assistents claus de com fer de les nostres competències una marca personal per presentar-nos davant del mercat de treball. Amb confiança i recursos per poder exposar i expressar les capacitats i potencialitats de cadascú.

Tal com es va explicar a la formació, el 85% de les ofertes de feina no es publiquen a cap canal de recerca de feina. Per aquest motiu s'han de buscar altres estratègies, ser proactius i procurar tenir visibilitat.

Cespedosa va explicar com les xarxes socials (Instagram, Tik Tok i sobretot Linkedin) son canals molt efectius per visibilitzar-nos i buscar ofertes de feina. 

El mercat laboral està canviant i la forma tradicional de recerca de feina consistent en portar el currículum en paper a les empreses ha passat a la història, s'ha d’estar al dia i conèixer totes les opcions.

Les persones que van assistir al curs van explicar quina era la seva situació, es van crear sinèrgies i també va ser una manera d’ampliar la xarxa de contactes. 

Des del Servei Local d’Ocupació es posa èmfasi en la importància dels cursos de formació on, a més d’aprendre claus per buscar feina, competències pràctiques o adquirir carnets, ens serveix per parlar amb altres persones que estan en la mateixa situació que nosaltres i generar relacions.

L’Ajuntament dona suport a les persones del municipi demandants d’ocupació a través del Servei d’orientació laboral, alta a la borsa de treball de la xarxa Xaloc de la Diputació de Barcelona i també finançant cursos de formació per tal de poder obtenir o millorar un lloc de treball. 

Si estàs en recerca de feina o vols informació sobre el Servei pots contactar amb nosaltres enviant un correu electrònic a ssg.ocupacio@santsalvadordeguardiola.cat o trucant o enviant un WhatsApp al 613 02 31 81.

Darrera actualització: 20.09.2022 | 15:49

Imatges