Sant Salvador posa en marxa el “Bici Bus”, un nou concepte de mobilitat sostenible per anar a l’escola

Dimecres, 14 de setembre de 2022 a les 09:00

L’Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola impulsa aquesta iniciativa coincidint amb l’inici del curs escolar. Cada dimarts i dijous, els nens i nenes que ho vulguin poden anar i tornar de l’escola amb bicicleta. 

Els alumnes compten amb la supervisió professional de dos monitors de “guiesbtt.cat” que els acompanyen cap a l’escola o de tornada a casa. Això sí, els infants de P3, P4, P5, 1r i 2n de primària hauran d’anar acompanyats d’un adult. Pel que fa als nens i nenes de 3r fins a 6è, poden anar sols sota la supervisió dels mateixos guies. 

El recorregut surt del Carrer Barcelona, al Calvet, i transcorre pel carrer del Graell, la Plaça del Pi, la cruïlla del carrer Sant Marc i de la Llum fins arribar a l’escola. A més, l’últim dimarts de cada mes, el Bici Bus sortirà també de Ca l’Esteve. 

Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament vol incentivar una mobilitat diferent, sostenible amb el medi ambient i beneficiosa per la salut del futur de la població. 

Per a més informació, saber els horaris exactes o per inscriure un participant cal demanar el full d’autorització a l’Escola Montserrat abans del 30 de setembre.

Darrera actualització: 14.09.2022 | 14:13