S'estrena el nou cicle de tallers "Salut i Gent Gran"

Dissabte, 25 de febrer de 2023 a les 09:00

L’Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola i el Centre d’Atenció Primària (CAP) organitzen un nou cicle de tallers anomenats “Salut i Gent Gran”. Els tallers seran gratuïts i dirigits a persones majors de 60 anys.

En total, s’han programat nou tallers independents repartits entre els mesos de febrer a juny. Tots els tallers tindran lloc a la Masia del Calvet i són gratuïts. Els tallers tenen com a objectiu empoderar les persones grans en la promoció de la salut i la prevenció de malalties millorant els seus coneixements i les habilitats d’autocura. A més, es pretén fomentar els vincles i les relacions socials, disminuir el sentiment de soledat i trencar amb els tòpics sobre les persones grans amb una aposta per l’envelliment actiu.

La salut comunitària és un model d’intervenció que es porta a terme des de l’atenció primària per tal que la comunitat i els professionals que hi treballen sumin esforços i, d’aquesta manera, millori la salut i el benestar de la comunitat i es redueixin les desigualtats socials. Facilitar les eines necessàries per prevenir problemes de salut i afavorir l’adaptació a l’entorn, així com aconseguir un alt grau d’informació i d’educació sanitària en la ciutadania, són algunes de les principals prioritats.

Darrera actualització: 27.03.2023 | 12:23