S'inicien les obres del Carrer de Dalt i el Carrer de la Creu

Dimecres, 9 de de març de 2022 a les 01:00

 

Us informem que el proper dilluns 14 de març s'inicien les obres amb la primera fase d'execució que tindrà una durada aproximada de 3 mesos. L'execució de l'obra s'ha adjudicat a l'empresa Grup Mas, la qual disposa d'una llarga trajectòria en obres de grans dimensions i amb afectacions al veïnat, motiu pel qual ens han traslladat la seva voluntat d'intentar realitzar tot el projecte amb la mínima afectació a les persones i empreses que resideixen a la zona afectada, així com a totes les persones usuàries dels serveis.
 

Aquesta primera fase afectarà al carrer de la Creu, des del seu inici, fins a l'inici del Carrer de Dalt, deixant lliure el pas per vianants i vehicles d'emergència llevat en moments puntuals per aquest tram i permetent el pas de vehicles entre els carrers Pessarrodona, Igualada i de Dalt.

Adjuntem un planell de l'exposat, així com la indicació de les direccions modificades dels carrers i les possibilitats d'aparcament a la zona, sobretot d'accés per vianants a la zona comercial.
 

Som coneixedors que l'execució d'aquest gran obra afectarà a tot el municipi i agraïm amb anterioritat la paciència i la comprensió.

Per qualsevol dubte, comentari o aclariment des dels serveis tècnics de l'Ajuntament quedem a la vostra disposició per comentar-lo i traslladar-lo a l'empresa constructora i a la direcció facultativa de l'obra per poder-li donar una solució.
 

Zones d'aparcament: Avinguda Generalitat i pàrquing de l'Ajuntament Vell. Properament també s'habilitarà una petita zona d'aparcament al carrer Pessarrodona.

Darrera actualització: 09.03.2022 | 16:45