S'obre el termini per presentar sol·licitud de parades locals per la Fira de la Torrada 2022

Dimecres, 5 d'octubre de 2022 a les 12:00

Durant el primer de novembre, diada de Tots Sants, Sant Salvador de Guardiola celebra la Fira de la Torrada. Una fira amb mercat d’artesans i gastronomia ambientat amb el món de la pagesia i la tardor.

L’edició d’enguany seguirà amb l’ànim de les edicions anteriors, però inclourà novetats com l’horari del mercat d’artesania, que serà només de matí (de les 10.00 a les 14.00 h), tot i que es mantindrà activitat al llarg de la jornada.

A partir del 6 d’octubre i fins al 16 d’octubre (ambdós inclosos) es podrà inscriure qualsevol paradista local (tant particulars com establiments locals) per participar de la Fira de la Torrada amb una parada.

Aquestes sol·licituds s’hauran d’entrar per registre presencial o telemàtic municipal. S’acceptaran totes les sol·licituds per ordre d’inscripció, sempre que compleixin els criteris percentuals d’adequació, explicats al full informatiu de la Fira de la Torrada. Un cop resoltes les peticions es comunicarà als admesos abans del 21 d’octubre.

En el cas de paradistes i artesans de fora del municipi que vulguin participar de la Fira de la Torrada, s’hauran de dirigir mitjançant un correu electrònic a ssg.cultura@diba.cat, on se’ls posarà en contacte amb els gestors d’artesans de fora del municipi. Es recorda que la participació tant d'artesans i establiments locals, com d'artesans de fora del municipi és totalment gratuïta.

Per a més informació o aclariments, us podeu posar en contacte amb l’Àrea de Cultura a través del correu ssg.cultura@diba.cat. Els models de sol·licitud, com el full informatiu els trobareu adjunts a aquesta notícia.

Darrera actualització: 02.12.2022 | 19:12