S'obre el termini per presentar sol·licitud de parades locals per la Fira de Sant Marc 2023

Divendres, 14 d'abril de 2023 a les 00:00

El diumenge 30 d'abril, Sant Salvador de Guardiola celebra la Festa de Sant Marc. Aquesta festa consta de diverses activitats, els quals inclou una fira amb mercat d'artesans i de gastronomia de proximitat.

L'edició d'enguany seguirà amb l'ànim de les edicions anteriors, mantenint el format i horari (de les 10.00 a les 14.30 h). Per poder participar en la fira com a artesà, entitat o negoci particular, s'informa que del 14 d'abril i fins al 23 d'abril (ambdós inclosos) es podrà inscriure qualsevol paradista local (tant particulars com establiments locals empadronats al municipi). En aquest cas, des de l'Ajuntament es disposa de parades de fusta amb tendal de roba a disposició de totes les sol·licituds. Aquestes sol·licituds s'hauran d'entrar mitjançant una instància per registre presencial o telemàtic municipal.

A la instància general s'hi haurà d'indicar els següents camps, que permetran després establir puntuacions d'adjudicació segons els criteris d'adequació:

  1. Indicar si el sol·licitant és una entitat, associació o grup estable (dins del registre d'entitats municipal), particular, negoci del municipi
  2. Indicar i adjuntar en cas afirmatiu si es disposa de carnet d'artesà
  3. Indicar si el sol·licitant disposa de parada de fusta amb tendal de roba propi
  4. Indicar quin producte vol vendre (adjuntar fotografia o detall de productes a vendre)
  5. Indicar si la venda del producte serà amb una finalitat benèfica

Un cop tancat el termini d'inscripció es procedirà a valorar i puntuar les sol·licituds, els quals s'adjudicarà una parada per sol·licitud fins a esgotar les disponibles. Aquesta valoració es comunicarà a tots els inscrits el 25 d'abril per correu electrònic. Es recorda que la participació és totalment gratuïta, i l'Ajuntament només oferirà la parada de fusta, dues cadires i no hi haurà punt de llum. Per a més informació o aclariments, us podeu posar en contacte amb l'Àrea de Cultura a través del correu ssg.cultura@diba.cat.

Darrera actualització: 14.04.2023 | 12:56