S'obre el termini per presentar sol·licitud de parades per la Fira de la Torrada 2023

Dimecres, 20 de setembre de 2023 a les 00:00

Durant el primer de novembre, diada de Tots Sants, Sant Salvador de Guardiola celebra la Fira de la Torrada. Una fira amb mercat d’artesans i gastronomia ambientat amb el món de la pagesia i la tardor.

L’edició d’enguany seguirà amb l’ànim de les edicions anteriors, però inclourà novetats com l’horari del mercat d’artesania, que serà només de matí (de les 10.00 a les 14.00 h), tot i que es mantindrà activitat al llarg de la jornada.

A partir del 19 de setembre i fins el 8 d'octubre (ambdós inclosos) es podrà inscriure qualsevol paradista local (tant particulars, associacions i establiments locals) per participar de la Fira de la Torrada amb una parada; de la mateixa manera que paradistes de fora del municipi.

Aquestes sol·licituds s’hauran d’entrar a través dels formularis adjunts a la notícia. S’acceptaran totes les sol·licituds, sempre que compleixin els criteris percentuals d’adequació, explicats al mateix formulari. Un cop resoltes les peticions es comunicarà als admesos abans de l'11 d’octubre.

Es recorda que la participació tant d'artesans i establiments locals, com d'artesans de fora del municipi és totalment gratuïta.

Per a més informació o aclariments, us podeu posar en contacte amb l’Àrea de Cultura a través del correu ssg.cultura@diba.cat. Els formularis de sol·licitud, com el full informatiu els trobareu adjunts a aquesta notícia. 

Darrera actualització: 22.09.2023 | 15:19