Torna la revetlla de Sant Joan!

Dijous, 16 de juny de 2022 a les 09:00

La tradicional revetlla de Sant Joan torna amb el seu format tradicional i carregada d'activitats​

Enguany l'arribada de la Flama del Canigó serà més participativa, ja que un grapat de corredors locals la portaran des de Salelles fins a l'entrada de Sant Salvador de Guardiola fent relleus per la carretera C-37z (la vella d'Igualada). Un cop a la cruïlla del Carrer Martí i Pol amb la C-37z, la flama es repartirà en fanalets a les associacions de veïns i entitats que desitgin recollir aquest testimoni de germanor, que presideix gran part de les revetlles de Sant Joan de tot el país. Els corredors més petits faran relleus des d'aquest punt fins a l'Ajuntament, on serà rebuda per l'alcaldessa i regidors, i dipositada allà fins a l'encesa de la foguera a les 22 h. La revetlla consistirà en un sopar popular de carmanyola, coca i cava i música per amenitzar el ball amb el grup maresmenc Gattari.

Com cada any, recordem que si disposeu de fustes o mobles per cremar, podeu trucar a l'Ajuntament per tal que us els recollim (Telèfon: 93 835 80 25). De la mateixa manera, que si voleu portar la flama, poseu-vos en contacte al correu:
ssg.cultura@santsalvadordeguardiola.cat abans del dimarts 21 de juny.

Donem la benvinguda a l'estiu amb una bona revetlla i respectem els consells que adjuntem a aquesta notícia sobre l'ús de la pirotècnia. En un any especialment calorós com aquest haurem de ser més prudents que mai.

 

Darrera actualització: 16.09.2022 | 14:13