Tot a punt pel Carnaval i el concurs de comparses amb un recorregut modificat

Dimecres, 22 de febrer de 2023 a les 00:00

Per aquesta edició, de moment, ja hi ha un centenar de persones inscrites al concurs provinents d’entitats, associacions i particulars.

La celebració es farà aquest cap de setmana, dissabte 25 de febrer, amb la rua de Carnaval i el Concurs de Comparses, que lliurarà cinc premis en les categories de millor comparsa-entitat, carrossa, idea més original o elaborada, i els premis per individual-parella en categoria adulta i infantil.

La rua començarà a les 17.00 h de la tarda amb la concentració de comparses al Pavelló Municipal. En aquest sentit, s’ha modificat el recorregut a causa de les obres que s’estan duent a terme al carrer de la Creu. El nou recorregut serà pel carrer de la Moreneta fins al carrer de la Serra de Gallcanta, carrer Major fins al pàrquing de l’Antic Ajuntament, pujarà el carrer de dalt fins al carrer Serra d’Or, i acabarà el seu recorregut pel carrer Marganell fins a arribar de nou al Pavelló Municipal d’Esports. 

Allà, es portarà a terme el veredicte del concurs de Comparses conjuntament, amb un espectacle d’animació a càrrec dels Salats que ens oferiran “La Gran Festa”. El pas de la rua comportarà el tall dels carrers per on passarà, i també afectarà amb alteracions puntuals el pas de vehicles.

El jurat del concurs, que estarà integrat per tres persones i presidit per l’alcaldessa, valorarà cadascuna de les comparses i participants en funció del conjunt col·lectiu, la creativitat en el vestuari, el suport d’elements com vehicles o carrosses, l’ambient musical i la coreografia i, segons aquestes valoracions, es lliuraran els premis.

Darrera actualització: 23.02.2023 | 19:15