Tot a punt per a les festes de Nadal a Sant Salvador de Guardiola

Dijous, 15 de desembre de 2022 a les 12:00

Ja es pot consultar el programa de Nadal amb totes les activitats organitzades per aquestes festes al poble.

Concerts, tallers nadalencs, actes solidaris, activitats familiars i la Cavalcada de Ses Majestats Els Reis d’Orient, entre d’altres. Un programa que els habitants de Sant Salvador de Guardiola rebran imprès a les seves llars pròximament.

Com a novetat d’enguany, des de l’Ajuntament us convidem a enviar una postal nadalenca als residents del Centre de Dia de La Masia. Podeu dibuixar, crear o comprar una postal i dedicar-hi una felicitació (sense dirigir-la a ningú en concret). Aquesta postal s’entregarà a un usuari del Centre de Dia abans de Nadal. Per participar podeu portar la vostra postal a l’Ajuntament abans del 23 de desembre de 2022.

Alhora, recordem que Ses Majestats els Reis d’Orient necessiten la col·laboració de la ciutadania per tal d’ajudar-los en el seu recorregut pels carrers de Sant Salvador de Guardiola el pròxim dia 5 de gener. En aquest sentit, es fa una crida a tota aquella persona interessada a col·laborar amb tasques de maquillatge, perruqueria, vestuari o coordinació.

A més, tots aquells infants que vulguin participar en les carrosses, cal que s’apuntin (per ordre d’inscripció):

  • Pastorets, àngels i carboners: a partir de 4 anys
  • Torxers i patges: a partir de 14 anys (els menors de 16 anys hauran d’anar acompanyats d’un adult)

Les inscripcions seran el dimarts 27 de desembre de 2022 de les 17 h a les 19 h a La Sala. I a partir del 28 de desembre de 2022, de les 9 h a les 13.30 h a l’OAC de l’Ajuntament de Sant Salvador.

Darrera actualització: 15.12.2022 | 18:30