TREBALLS FORESTALS PER PROTEGIR LES URBANITZACIONS DE EL GRAELL I CA L'ESTEVE DAVANT UN EVENTUAL INCENDI FORESTAL

Divendres, 16 d'agost de 2019 a les 00:00

L’Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola ha iniciat els treballs forestals per protegir contra els incendis forestals les urbanitzacions de Ca l’Esteve i El Graell.

Els treballs s’han licitat públicament i la directora de la obra juntament amb l’empresa encarregada d’efectuar aquestes obres han visitat totes les parcel.les de El Graell i han iniciat les visites a Ca L’Esteve. Durant aquestes visites es marca en presencia de propietari/aria els arbres que cal tallar i el sotabosc que cal netejar d’acord amb els requisits establerts a la Llei 5/2003 de prevenció d’incendis que obliga a disposar d’una franja neta de vegetació de 25 metres d’amplada al voltant de les edificacions a les urbanitzacions situades en terrens forestals.

A El Graell els treballs forestals avancen a bon ritme i s’espera finalitzar-los el proper mes de setembre alhora que s’iniciaran, llavors, les tasques a Ca L’Esteve.

L’Ajuntament sol.licita la col.laboració dels propietaris/àries de Ca l’Esteve per tal de poder recollir les seves autoritzacions, sense les quals l’Ajuntament no pot efectuar els treballs forestals. És per aquest motiu que els vigilants de l’Ajuntament visitaran properament els propietaris/àries afectats per tal d’obtenir el seu permís per accedir a la parcel.la i realitzar els treballs de neteja forestal.

L’Ajuntament finançarà més d’un 80% d’aquests treballs forestals gràcies a la col.laboració de la Diputació de Barcelona que cofinançarà l’actuació.

Darrera actualització: 16.08.2019 | 10:13