Un grup de joves organitza una piscina nocturna per festejar i tancar la temporada d’estiu

Dimecres, 6 de setembre de 2023 a les 00:00

El passat divendres 1 de setembre, la piscina municipal del Calvet va obrir com és habitual però també ho va fer de nit, de les 8 del vespre a la 1 de la matinada.

La raó va ser la celebració d’una “pool party”. L’acte va comptar amb servei de bar, sopar popular i un dj que va amenitzar la nit. La piscina, oberta pels banyistes fins a la 1 de la matinada, va ser supervisada per un socorrista. 

La festa a la piscina ha estat organitzada per un grup de joves del municipi. Sota el nom de “Guardiola Mola”, aquest jovent està en contacte amb l’àrea de joventut de l’Ajuntament, amb qui té el mateix objectiu de revitalitzar el teixit participatiu del poble. 

Després d’algunes reunions, ja n’ha sorgit la celebració d’un torneig de pàdel, la mateixa pool party o la celebració de la botifarrada per Festa Major que va aplegar 150 comensals. 

La voluntat d’entesa entre el grup de joves i l’Ajuntament serà un dels fonaments de l’àrea de joventut, que té com a objectiu, entre d’altres, la participació i cohesió d’aquesta franja de la població de Sant Salvador de Guardiola.

Darrera actualització: 19.09.2023 | 16:32

Imatges