Un tècnic de la ODPH visita el municipi per conèixer l'estat de les rieres en trama urbana

Dilluns, 28 de juny de 2021 a les 00:00

A principis del mes de juny, un tècnic de la ODPH de la DT Llobregat – Foix de l'Agència Catalana de l'Aigua i encarregat del manteniment i conservació de lleres de la mateixa demarcació va visitar Sant Salvador de Guardiola, acompanyat de l'Alcaldessa, Georgina Mercadal i personal de l'ajuntament, per conèixer l'estat de les rieres en trama urbana del municipi.

La visita es va centrar en comprovar sobre el terreny l'estat de la riera de Guardiola, tram del Carrer Barcelona i Carrer Riera i Raval del Sellarès, que són les que tenen més presència de vegetació i que poden provocar problemes en cas de fortes avingudes d'aigua o en episodis de fortes ventades.

En paral·lel, el tècnic de l'ACA ha explicat que en breu s'obrirà una nova convocatòria per demanar subvencions per fer actuacions de manteniment als llits de les rieres i des de l'Ajuntament ja s'està treballant per preparar la documentació necessària per presentar el projectes que se centraran a les rieres que es troben pròximes a trams urbans.

Recordar que per a executar qualsevol actuació de manteniment i conservació de lleres cal realitzar una comunicació prèvia a l'Agència Catalana de l'Aigua.
 

Darrera actualització: 28.06.2021 | 15:59