Vols votar per correu a les eleccions al Parlament de Catalunya el 14F? Aquí trobaràs la informació més rellevant!

Dissabte, 30 de gener de 2021 a les 00:00

Confirmada la data de les properes eleccions al Parlament de Catalunya del 14 de febrer, us informem de la possibilitat de votar per correu sense sortir de casa 📩

De de l'Ajuntament, recomanem el vot per correu per reduir la presència de votants als col·legis electorals el dia de les eleccions.

El procediment online és molt senzill:

1- Aneu al web de Correus https://www.correos.es/.../per-al-ciutada/vot-per-correu i sol·liciteu el vot per correu amb qualsevol certificat digital reconegut (idCAT certificat, FNMT, DNI-e, altres). Cal que especifiqueu el domicili on voleu rebre la documentació electoral.

2- Al mateix web de Correus podeu consultar l'estat de la vostra sol·licitud  https://epostal.correos.es/.../procelect/homeProcElect.faces#!

3- Un empleat de Correus anirà al domicili que heu indicat a la sol·licitud amb la documentació electoral que inclou una papereta de totes les candidatures dels partits polítics que es presenten a les eleccions.

4- L’empleat de Correus verificarà la vostra identitat amb un document oficial i original: DNI, passaport o carnet de conduir.

5- En el mateix moment, podreu lliurar a l'empleat de Correus el sobre electoral segellat (garantint el secret del vot) amb la papereta amb la vostra opció.

6- Rebreu un justificant que acredita que heu dipositat el vot.

D'aquesta forma fàcil i àgil podeu votar sense sortir de casa 

Es pot demanar fins el 5 de febrer, a les 14h.

 

- No disposeu de certificat digital?

Podeu anar a sol·licitar el vostre vot directament a les oficines de correus habilitades. 

Als enllaços següents trobareu la informació de com sol·licitar el Certificat digital i de com descarregar i instal·lar l'IdCat

- https://www.idcat.cat/idcat/ciutada/solicitud_inici.do (Sol·licitud de certificat)

https://www.aoc.cat/.../descarrega-i-installacio-de-lidcat/  (Descarrega e instal·lació del certificat)

 

#eleccions14f #votpercorreu #seguretat

Darrera actualització: 30.01.2021 | 10:46