"Ambaixadors/es de Sant Salvador de Guardiola": una subvenció pel desenvolupament dels esportistes individuals

Dimecres, 15 de març de 2023 a les 13:00

Aquesta subvenció té com a finalitat potenciar la pràctica esportiva de competició i, en concret, col·laborar en les despeses de desplaçament per anar a entrenar o participar en campionats d’abast autonòmic, estatal o internacional.

L’ajuda està dirigida a esportistes locals no professionals que destaquen en les seves especialitats. La convocatòria i presentació de sol·licituds s’obrirà durant el mes d’abril de 2023, amb la corresponent difusió pels mitjans de comunicació de l’Ajuntament.

Per poder optar a aquest ajut econòmic (de màxim 500 euros) s’hauran de complir els següents requisits: edat compresa entre 5 i 30 anys, empadronament mínim al municipi de 2 anys, participar en competicions esportives a nivell individual català, nacional i internacional, estar federats/des a una de les institucions reconegudes pels òrgans superiors en matèria esportiva, practicar un esport del qual el municipi no disposi d’equipament, associació o club que el fomenti (en el cas que existeixi, cal que la persona competeixi en una categoria superior de l’oferta al mateix municipi) i que no siguin esportistes professionals.

 

Darrera actualització: 13.03.2023 | 13:55