Oberta la convocatòria de subvencions per a entitats i associacions

Divendres, 6 de maig de 2022 a les 12:00

Es poden demanar ajuts per al foment d'activitats que promoguin la cultura i les arts escèniques, les festes a carrers i barris i per a programes de cooperació, igualtat i gent gran. Les sol·licituds s'han de presentar telemàticament a través del web de l'Ajuntament

L'Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola ha obert la convocatòria per a finançar projectes d'entitats culturals, associacions veïnals, activitats per a persones més grans de 65 anys i aquelles que fomentin els principis d'igualtat, solidaritat i cooperació social. Les sol·licituds hauran de presentar-se telemàticament mitjançant els models normalitzats que es troben adjunts a aquesta notícia. La convocatòria està adreçada a les associacions privades sense afany de lucre inscrites al registre municipal.


El termini per a presentar la documentació finalitza el 25 de maig de 2022. Per a aquest any, les previsions pressupostàries per a la concessió de subvencions en règim de concurrència competitiva són de 8.000 euros. Els ajuts s'atorgaran a aquelles entitats sol·licitants que obtinguin millor valoració un cop aplicats els criteris objectius determinats en la convocatòria.

Darrera actualització: 09.05.2022 | 14:24