Formació dirigida a empreses

Formació i cursos per a persones emprenedores i empreses 2023

Tots els cursos són totalment gratuïts gràcies al cofinançament de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

Les places són limitades i s'adjudicaran per ordre d'inscripció. En cas que l'alumne no segueixi la formació, sense previ avís, no tindrà possibilitats de fer una nova inscripció durant els pròxims 30 dies. En cas que les places estiguin exhaurides us posarem en llista d'espera i us avisem si algun inscrit finalment no confirma l'assistència o si es programa de nou la formació.

Una vegada inscrits, rebreu un correu amb la documentació que heu d'aportar per a poder validar la inscripció. Aquesta no serà considerada efectiva fins que no tinguem la documentació i l'hàgim verificat. La validació es pot demorar un màxim de 48h.

Per a la realització dels cursos on-line s'usarà la plataforma Zoom.

Important: Per participar a la formació heu de posar el vostre nom i cognom al Meet per tal que puguem verificar la vostra inscripció. Agrairem que estigueu dins la plataforma uns minuts abans d'iniciar la sessió, per tal de verificar que tot funciona i començar la formació sense retards.

Són cursos interactius, al inscriure't en la formació acceptes que pugui ser vist el teu nom, la teva imatge i veu durant la sessió on-line, així com la gravació del curs.

Per qualsevol aclariment, et pots posar en contacte amb: promanresa@ajmanresa.cat

Per a més informació sobre el contingut del cursos visita la nostra pàgina web a l'apartat "Formació i jornades": 

http://www.promanresa.cat/empresa/ 

NOVETATS LABORALS 2023

Darrera actualització: 03.10.2023 | 12:36
Darrera actualització: 03.10.2023 | 12:36