Consulta el programa d’activitats per commemorar la Diada Nacional de Catalunya

Dimarts, 7 de setembre de 2021 a les 12:00

S’han programat diversos actes per tal de commemorar la Diada Nacional de Catalunya. L’acte central de la celebració serà el divendres 10 de setembre amb la tradicional despenjada de l’Estelada des del campanar, lectura del manifest i culminarà amb un concert.

L’Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola ha preparat un programa d’activitats per tal de commemorar la Diada Nacional de Catalunya. Els actes estan previstos pel divendres 10 i dissabte 11 de setembre.

La primera activitat serà l’acte institucional que està previst fer-se, com de costum, a la vigília de la Diada. L’acte comptarà amb la tradicional despenjada de l’estelada gegant des del campanar de Sant Salvador i seguit de la lectura del manifest a càrrec de diferents càrrec electes municipals. A continuació s’ha preparat un concert a càrrec de Maria Baró, jove cantautora d’Artesa de Segre, coneguda per participar en el programa musical “la Voz Kids”.

L’endemà, Diada Nacional de Catalunya, es farà la dinovena pujada a la Pòpia del Montgròs, el cim més alt del municipi que es troba a 669 metres per sobre del nivell del mar. L’activitat constarà d’una excursió per a totes les edats, on es durà a terme la renovació de l’estelada al màstil que hi ha situat a dalt del cim. Aquesta activitat és oberta a tothom que hi vulgui participar, i la convocatòria és a les vuit del matí davant de l'Ajuntament. Es recomana dur calçat còmode i aigua.

La jornada de la Diada finalitzarà de la mà de la delegació local de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) que ha organitzat una concentració a les Alzines a les cinc de la tarda.

Per poder participar de les diferents activitats, caldrà registrar-se abans d’accedir, seguint la normativa COVID dictada pel PROCICAT, ja que disposaran d’aforament limitat. En cas de pluja, consulteu les xarxes socials municipals, ja que es poden donar canvis d’última hora.

Darrera actualització: 14.09.2021 | 11:36