La Festa Major de Sant Salvador de Guardiola tanca amb una valoració positiva.

Dilluns, 9 de d’agost de 2021 a les 12:00

L'alcaldessa, Georgina Mercadal, ha valorat positivament el desenvolupament de la Festa Major d'aquest 2021 marcada per un seguit de mesures organitzatives com aforaments reduïts, el registre d’assistents, entre altres limitacions tal com marquen les resolucions del Procicat.

La Festa Major d'enguany ha estat tot un repte per les dificultats organitzatives a conseqüència de la situació de pandèmia i les mesures de les autoritats sanitàries i el Procicat. A més, el fet que haguessin de ser espais amb control d'aforament i amb perímetre controlat, amb taules i cadires també ha incrementat de forma molt important el volum de feina que s'ha hagut de gestionar des de l'Ajuntament, ja que cada dia calia fer el muntatge i els desmuntatges de cadascun dels espais.

S'han programat una trentena d'activitats que s'han resolt de manera molt satisfactòria, amb un total aproximat de més de 1.500 entrades registrades, i amb sold out a la majoria d'activitats infantils i de joventut com l'espectacle de Màgia, la Realitat Virtual, l'espectacle Asteroid, o l’Autocinema.

Aquesta edició de la Festa Major ha inclòs noves activitats de cultura popular que han tingut una resposta molt positiva, com les matinades amb els Grallers MúsX i el retorn esperat dels gegants Salvador i Gràcia, que des de feia anys no sortien. Per altra banda, l'activitat de Realitat Virtual enfocada als joves o l'autocinema han tingut una bona rebuda. També enguany i per primer cop a la vila, es va instal·lar un Punt Lila a l'espai del concert jove, on va servir com a punt d'atenció i informació entorn les violències masclistes i LGTBIfòbiques.

En general es fa una valoració positiva del comportament de la ciutadania dins dels espais d'activitats i ha destacat la gran col·laboració de tots els assistents a l'hora de respectar les mesures vigents, donant un cop de mà a l'hora de recollir, i també a tots els voluntaris i a la Comissió de Festa Major. Alhora que també es vol agrair la feina festa des la Brigada, l’ADF i la Guàrdia Municipal per donar suport en totes les tasques que se'ls ha encomanat.

Finalment es vol agrair a tothom que ha col·laborat i participat de la festa, fent cultura i esport de forma segura.

Darrera actualització: 09.08.2021 | 19:50