Llista difusió cultura

El departament de Cultura de Sant Salvador de Guardiola posa en marxa un servei de subscripció de notícies a través d'una llista de difusió de WhatsApp, amb l'objectiu de difondre les informacions més rellevants entorn de les festes i activitats culturals al municipi. D'aquesta manera les persones que ho desitgin tindran accés a les notícies, programació i agenda accedint-hi de manera ràpida i còmoda, i complementant la resta dels canals de difusió de l'Ajuntament.

Funcionament

  • Afegeix el número 682 18 55 36 a la teva agenda de contactes
  • Envia'ns un Whatsapp amb la paraula ALTA
  • Et respondrem amb un missatge confirmant l'activació del servei i començaràs a rebre les notícies al teu mòbil.

Baixa del servei

Per donar-se de baixa, cal enviar la paraula BAIXA i, igualment, es comunicarà amb un missatge de WhatsApp que aquesta ha estat realitzada de manera satisfactòria.

Condicions del servei

Consentiment

L'alta en el servei de missatgeria implica el consentiment exprés de l'usuari per al tractament de les dades facilitades (número de telèfon) per a la finalitat exposada: rebre comunicacions via WhatsApp de las notícies que el mitjà de comunicació consideri rellevant transmetre a través d'aquest canal.

Ús correcte del servei

L'usuari es compromet a utilitzar els continguts de conformitat amb la legalitat i a no alterar-los ni distribuir-los amb finalitats il·lícites, lesives o lucratives.

Aquest és un canal de difusió unidireccional de notícies, que no permet la interacció. Per tant, el mitjà de comunicació no respondrà els missatges enviats pels usuaris. Aquests missatges tampoc poden esser llegits per la resta dels membres de la llista, segons el funcionament d'aquest tipus de servei de WhatsApp.

Confidencialitat

D'acord amb el que estableix la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, us informem que, en donar-vos d'alta del servei, les vostres dades seran tractades per a la difusió unidireccional de notícies via WhatsApp. El responsable del tractament de les dades és l'Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola. La base jurídica és el consentiment atorgat per l'interessat/da en el moment de donar-se d'ALTA del servei, qui podrà revocar-lo en qualsevol moment, enviant la paraula BAIXA.

El titular del servei es compromet al compliment de les normatives en matèria de dades personals i amb el seu deure de custodiar-les de forma confidencial, adoptant les mesures necessàries per evitar el seu accés i tractament no autoritzat.

Així mateix, us informem de la possibilitat d'exercir els vostres drets d'accés, rectificació, supressió i la resta dels drets mitjançant la remissió d'un escrit dirigit al responsable del tractament: Carrer de Dalt núm. 19, 08263 Sant Salvador de Guardiola (Barcelona) o mitjançant instància a la Seu Electrònica.

Darrera actualització: 29.07.2022 | 09:28
Darrera actualització: 29.07.2022 | 09:28