Inici de l'Aula Socioeducativa

Dijous, 6 d'octubre de 2022 de 17.00 h a 20.00 h

Inscripcions obertes per l’aula socioeducativa: classes de reforç gratuïtes per alumnes d’ESO

Per segon any consecutiu, l’Ajuntament aposta per un projecte que consisteix en facilitar, de forma gratuïta, classes de repàs per tots aquells estudiants d’ESO residents a Sant Salvador de Guardiola que ho sol·licitin.  

L’Aula Socioeducativa es desenvolupa al Casal de Joves Can Sansa, un espai que garanteix la confortabilitat i el material necessari per poder fer els deures i estudiar tranquil·lament. A més, el reforç escolar compta amb una tutora de la Fundació La Xarranca i la supervisió del dinamitzador de joventut. 

L’aula iniciarà l’activitat el proper dijous 6 d’octubre i tindrà una durada de 8 mesos, fins l’últim dijous de maig. A diferència de l’any passat, les classes es faran únicament els dijous però durant el doble de temps: de les 17h fins les 20h. Tot i això, recordem que Can Sansa resta obert a tots i totes les estudiants de 12 a 30 anys que vulguin fer-ne ús, independentment de l’Aula Socioeducativa. 

Com dèiem, les inscripcions ja estan obertes fins el 30 de setembre. Us podeu apuntar, indicant el nom i l’edat de l’alumne, de les següents formes:

  • Enviant un WhatsApp al 661 513 572
  • Enviant un correu electrònic a ssg.joventut@diba.cat
  • Presencialment, a l’Ajuntament de dilluns a dimecres de 10 a 15h, o a Can Sansa, els dijous i divendres de 15 a 20h.

 


Apunteu-vos a:
ssg.joventut@diba.cat
661 51 35 72

Organitza: Àrea de joventut de l'Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola

Inscripció reservada per alumnes d'ESO

Quin cost té:

Gratuït

Adreça:

Casal de Joves Can Sansa

Darrera actualització: 16.09.2022 | 15:22