Festival TEST 2022

Dimarts, 1 de novembre de 2022 de 16.45 h a 18.15 h

FESTIVAL TEST
TEST és el Festival de la Xarxa Testimoni Escènic que mostra propostes de diferents llenguatges artístics de curta durada en espais reduïts i no convencionals. La distància entre el públic i els artistes és mínima, fent augmentar l’experiència i la intensitat de l’espectacle. Inscripcions: Gratuïtes, enviant un correu a ssg.cultura@diba.cat. Aforament:Tres grups de 20 persones. Lloc, hora i dia del Festival:A davant de l’Ajuntament Vell a les 16.45 h de l’1 de novembre de 2022

  • La imatge
    En Daniel, llibertari, en esclatar la Guerra Civil va salvar del foc la imatge de la Mare de Déu dels Àngels. Al final del conflicte ell i la seva dona, l’Emília, fervorosa creient, es debaten entre vendre- la a un feixista o morir-se de gana. Quin futur espera la patrona del poble?
  • Ets la llet!
    A casa nostra, en un futur no molt llunyà, la Júlia i l’Ernest s’han decidit a formar una família. Per un reguitzell de contratemps hauran de fer-se càrrec del Ramonet ells tots sols. Serà en aquesta maternitat acabada d’estrenar on es produirà un accident terrible que capgirarà les seves vides.
  • Desaparellats
    Un dia una parella descobreix que el lavabo de casa seva, en realitat, és una porta a un món paral·lel on ells també són parella i que avui s’han intercanviat per accident. De seguida noten les petites diferències. Podran tornar cadascun d’ells amb la parella del món que li correspon en realitat?

Quin cost té:

Gratuït

Adreça:

Convocatòria a les 16.45 h davant de l'Ajuntament Vell

Darrera actualització: 25.10.2022 | 18:41