El projecte artístic-reflexiu “Només d’anada” culmina amb un mural a la zona esportiva.

Divendres, 14 de gener de 2022 a les 12:00

El municipi gaudirà d’un nou mural instal·lat al costat del Casal de Joves de Can Sansa realitzat pels participants del projecte “Només d’anada”, de la mà del col·lectiu La caixa de vidre.

Durant l'últim trimestre de l'any passat, diferents joves del Centre l'Estrep, van realitzar diverses sessions per tal de reflexionar sobre les migracions en ple segle XXI, des d'un vessant de l'experiencial i expressiva a través de l'art. Com a resultat d'aquestes sessions, en va sortir una postal amb els millors desitjos dels joves, que s'ha fet arribar a totes les llars.

El projecte "Només d'anada" culminarà el diumenge 16 de gener, amb la instal·lació d'un mural a la paret del costat del Casal de Joves de Can Sansa, que serà pintat pels participants del projecte. El mural s'hi podrà veure una representació simbòlica dels recorreguts que han fet per arribar fins a Sant Salvador de Guardiola, que ens convida a reflexionar sobre els prejudicis entre persones.

Aquest projecte està liderat pel col·lectiu "La Caixa de vidre", format per Quim Moya, Oriol Segon i Quim Torres, i de la qual ha rebut un suport de foment per part de la Diputació de Barcelona.

Darrera actualització: 14.01.2022 | 14:05