Teatre familiar “Polzet” de Zum-Zum Teatre

Dissabte, 7 d'octubre de 2023 de 18.30 h a 19.30 h

Aquesta és una obra divertida per als nens i nenes i commovedora per als adults, (encara que potser resulti al contrari). L'obra presenta un conte a través de la relació d’un fill amb el seu pare. I és per això que aquest és un espectacle especialment ideat per a pares i fills, per a mares i filles (feu les combinacions que vulgueu). Segons diuen, els contes es van inventar per fer dormir als nens i despertar als adults, però… i si els pares fossin els nens i els fills els adults?

L'obra "Polzet" es contextualitza en una situació que estableix paral·lelismes molts clars i molt crus amb la societat actual. Qui busqui el "Polzet" de Perrault trobarà el què busca, com també ho farà qui desitgi trobar una visió nova i estimulant. 

Són molts els temes que Perrault aborda amb aquest conte: la relació entre el bé i el mal, la generositat, la bondat i, sens dubte, el tema principal en la nostra versió: l’abandonament. 

Venda d'entrades 30 minuts abans de la funció:

  • Adults: 3,00 €. 
  • Infants (més grans de dos anys): 2,00€.
  • Si es compra anticipadament al bar La Sala (fins al dia abans de la funció) es gaudirà d'un euro de descompte per a cada entrada.

Horari: dissabte 07 d'octubre de 2023 a les 18.30 h

Lloc: La Sala

Quin cost té:

Adults: 3,00 €. Infants 2,00 €. *Si s'adquireix anticipadament al Bar La Sala, hi haurà un descompte d'un euro per entrada.

La Sala

C/ de la Creu, 6-8 - 08253 Sant Salvador de Guardiola - Barcelona
Telèfon: 93835 80 25
Adreça electrònica: ssg.ajuntament@diba.cat
Horari:  
Depèn de cada servei
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 29.09.2023 | 14:16