Dissabte arrenca la nova temporada de teatre familiar amb actualització de tarifes i abonaments

Dilluns, 16 de gener de 2023 a les 12:00

Aquest dissabte s’inicia la nova temporada d’espectacles familiars que serà de caràcter bimensual al llarg de tot l’any 2023. Aquesta temporada inclou cinc espectacles pensats per a diferents edats, com també diferents gèneres artístics que complementarà la programació del cicle festiu local.

Una de les novetats de la temporada, és l'actualització de les tarifes. Per aquesta nova temporada s’ha previst un canvi, quedant les entrades pel valor de: Adults 3,00 € i infants (més grans de dos anys) a 2,00€. Tanmateix, s’ha creat un descompte per compra anticipada que permet gaudir dels espectacles per un euro de descompte per a cada entrada. Aquesta entrada anticipada es podrà adquirir al Bar de la Sala (sempre fins al dia abans de cada funció).  

Enguany tota la programació es farà en dissabtes a les 18.30 h, els quals s’iniciarà el 21 de gener amb “la veritable història dels 3 porquets”, organitzada per la companyia teatral Xip Xap. La segona funció serà l’11 de març i anirà a càrrec de la companyia Teatre Nu amb l’espectacle “Maure el dinosaure”. La tercera funció  serà un espectacle de màgia a càrrec de Txema Muñoz, i serà representada el 6 de maig. Passat l’estiu es reprendrà amb la “història del Polzet” de Zum Zum Teatre i “embolic a la granja” de la Baldufa Teatre, que s’interpretaran el 7 d’octubre i el 2 de desembre respectivament.

Darrera actualització: 11.12.2023 | 16:51