Disponible el programa d’actes de la Festa Major de Sant Salvador de Guardiola 2023

Dimecres, 26 de juliol de 2023 a les 11:00

Ja podeu consultar el programa de la Festa Major de 2023 que enguany se celebrarà del 3 al 6 d'agost. El cartell, creació de l'artista Toni Vicent, recull els actes més emblemàtics de la festa, així com una mostra de la tradició cultural, esportiva i patrimonial de Sant Salvador de Guardiola.

La festa gran torna al carrer, amb un escenari principal, la Pista del Pavelló Municipal d'Esports. Aquesta programació s'ha gestat en el si de la comissió de Festa Major de Sant Salvador integrada per veïns, veïnes i representants de les diferents entitats del municipi.

La programació inclou tot un seguit d'activitats que tenen com a grans al·licients la música, amb els concerts de Tapeo Sound System, Coco Versions, La Principal de la Bisbal, les havaneres de Xarxa; el teatre amb l'espectacle "Hippos"; i la cultura popular, amb les matinades i les balladetes dels gegants. A més, també hi haurà inflables aquàtics, la matinal esportiva, la baixada d'andròmines i un bon reguitzell d'activitats organitzades per les entitats locals.

Abans de donar el tret de sortida hi haurà una caminada nocturna, organitzada per La Guíxola prevista per aquest dissabte, 29 de juliol.

La primera activitat oficial serà la inauguració de l'exposició "Carlota Fargas" al local de La Guíxola el dijous 3 d'agost a les 7 de la tarda. Més tard, a les 9 del vespre, es farà l'acte de Benvinguda de Festa Major amb una gran sardinada i el concert d'havaneres amb el grup Xarxa. Alhora, a la pista de vòlei, hi haurà un sopar jove amb una botifarrada i bingo musical. A les 12 de la nit serà el torn de l'Encetada Jove!, amb la col·laboració de Dj's del poble.

El divendres 4 d'agost tindrem una instal·lació participativa de Tombs Creatius anomenada "Secrets" al Bosquet de l'Alegria a partir de les 5 de la tarda. A les 9 del vespre es farà el cercatasques per acabar amb el concert jove a càrrec de Tapeo Sound System, Coco VersionsDj Randy. En aquest cas, informem que el concert previst d'Strombers s'ha hagut de cancel·lar per motius mèdics del cantant. En el seu lloc, com dèiem, actuarà Tapeo Sound System.

El dissabte 5 d'agost arrencarà amb la matinal esportiva a les 9 del matí. Hi haurà tirada de bitlles catalanes, classe de Taiji-Qigon, sessió de Bodyart, campionat de petanca i classe magistral de Body Combat. A les 9.30h hi haurà l'esmorzar de pagès i a les 11 h inflables aquàtics. Ja a la tarda trobareu un espectacle sostenible amb les "Històries d'aigua" de la Tresca i la Verdesca, seguit de la Baixada d'Andròmines i el Concert amb La Principal de la Bisbal. A les 21.30 h es farà el sopar de Festa Major i continuarà amb el Ball amb La Principal de la Bisbal. A la nit, serà el torn de la música de Dj Ribex.

El diumenge 6 d'agost, diada de Sant Salvador, començarà amb la II Trobada de Clàssics a les 8 del matí al Pàrquing del Camp de futbol. A les 11 es farà l'espectacle "Hippos" amb la companyia de Zum-Zum Teatre. A migdia hi haurà el tradicional repic de campanes i l'ofici solemne de Festa Major, amb la balladeta dels gegants i concert de vermut en sortir de l'ofici. A la tarda hi haurà "The Contest Karaoke" per acabar la festa, un talent show divertidíssim.

Per acabar, aquesta festa major també tindrà un Punt Lila instal·lat al Pavelló Municipal durant el concert Jove. Igual que diferents agents anomenats Àngels de la Nit faran el servei d'atenció i prevenció davant possibles agressions de caràcter sexuals, així com prevenció del consum de drogues.

Recordem que a partir de dimarts 25 de juliol ja estan a la venda els tiquets dels àpats de Festa Major. Els podeu comprar al bar de La Sala en horaris convinguts. Al final del programa hi trobareu tota la informació referent.

A tot això, l'àrea de cultura i festes, la comissió de Festa Major i tot l'Ajuntament us desitja una magnífica Festa Major!

Darrera actualització: 28.07.2023 | 14:12