Afectacions de trànsit al nucli urbà amb motiu de la Festa Major de Sant Salvador de Guardiola

Dimarts, 1 d'agost de 2023 a les 11:00

De divendres a diumenge, la guàrdia municipal tallarà algunes vies i es desplaçarà la parada del bus per poder celebrar els actes de Festa Major amb normalitat.

El divendres 4 d’agost, a partir de les 14 h de la tarda, es desplaçarà uns 100 metres la parada d'autobús situat a l’Avinguda Generalitat. Aquesta se situarà al carrer Josep Pessarrodona. El mateix divendres, a partir de les 19 h del vespre, es tallarà el trànsit rodat de la mateixa Avinguda Generalitat fins al carrer de la Creu, a l’altura de davant del pàrquing de davant l’edifici de l’antic ajuntament. 

Pel que fa al dissabte 5 d’agost, a les 17 h de la tarda, es tallarà el camí de Ca l’Esteve cap al nucli així com les vies que travessen el carrer de l’Església, el carrer Sant Jordi, el carrer Marganell, el carrer Serra d’Or, el carrer de Dalt, el carrer 1 d’octubre i el carrer de la Pau. 

Finalment, el diumenge 6 d'agost es tallarà el trànsit a partir de les 8 h del matí a la zona del carrer de la Creu amb el carrer Igualada. Abans, a les 7 h del matí, la circulació quedarà prohibida al carrer 1 d’octubre. Una zona que quedarà reservada per la 2a Trobada de Cotxes Clàssics. 

L’Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola demana civisme i paciència als afectats per poder celebrar d’aquesta manera els actes d’una Festa Major que tothom espera.

Tanmateix, els guàrdies municipals estaran operatius per si hi ha qualsevol incidència.

Darrera actualització: 01.08.2023 | 16:43