El Juliol Jove es consolida en una edició molt participada

Dijous, 4 d'agost de 2022 a les 13:00

Malgrat la calor intensa, durant les tardes de juliol, ha sigut habitual veure jovent voltant pel nucli o la zona esportiva de Sant Salvador de Guardiola. El motiu, a banda del casal d’estiu de la Guardiolenca, és la cinquena edició del Juliol Jove de Sant Salvador de Guardiola que es referma com una alternativa d’oci, lleure i aprenentatge que connecta el jovent del municipi. 

L’edició de 2022 ha ampliat l’oferta i la varietat de les activitats, en gran mesura, per la tornada a una situació de normalitat després de dos anys de pandèmia. Per exemple, s’ha recuperat la sortida a Port Aventura que va comptar amb la participació d’una cinquantena de joves. 

De la mateixa manera, de dilluns a dijous, els joves de 12 a 30 anys han pogut gaudir de diversos actes. Les activitats més reeixides, a banda de la sortida a Port Aventura, han sigut el cinema a la fresca, l’Escape Room exterior de la companyia “Scape City Box”, el taller de “cuina sense pares”, el curs d’iniciació als castells amb els Castellers de Santpedor, la pintada del mural jove amb la col·laboració de l’artista Aina Sallés, la gimcana feminista “Escape City” de l’empresa “Gaudire” o el sopar festiu que es va celebrar a La Sala per cloure l’edició.

A tot això, s’han repartit una seixantena de samarretes commemoratives del Juliol Jove 2022 que compta amb el disseny del díptic que es va repartir a finals de juny per totes les cases del municipi. Un díptic que ha servit perquè moltes famílies del poble coneguessin de l’existència i l’oferta del casal de joves Can Sansa.  

La nota negativa, però, ha vingut donada per l’onada de calor i el risc extrem d’incendi, que va obligar a suspendre el torneig de vòlei platja i la sortida en bici al Gorg Blau.

Finalment, l’àrea de joventut valora molt positivament l’edició d’enguany i aposta per la consolidació del format per properes edicions.

Darrera actualització: 04.08.2022 | 13:36