El Juliol Jove torna a Sant Salvador de Guardiola amb activitats per a tots els públics

Dimecres, 21 de juny de 2023 a les 00:00

L’àrea de joventut de Sant Salvador de Guardiola presenta un mes ple d’activitats pensades pel jovent de 12 a 30 anys del municipi.

El “Juliol Jove” s’ha convertit en una tradició al poble. S’arriba enguany a la sisena edició amb un cartell que compta amb 14 activitats aptes per a tots els públics i amb la voluntat de ser gratuïtes i obertes a tothom. El format serà similar al d’altres anys, amb la majoria d’activitats que es faran a la tarda en espais municipals com el casal de joves Can Sansa, La Sala o l’esplanada del pavelló.

La primera activitat, que es farà el dimarts 4 de juliol, està pensada pels alumnes que aquest any han cursat 6è a l’Escola Montserrat i que, a partir d’ara, ja poden participar de les accions destinades a joventut. Tanmateix, podran gaudir de la resta d’oferta de tallers, com el de cuina, el de graffitis, el de personalitzar ulleres o el de castells amb els Castellers de Santpedor. També podran participar al torneig de Just Dance, gaudir del cinema a la fresca o participar a la jornada de realitat virtual amb la companyia manresana AFK.

Però no només ens quedarem al poble. El 12 de juliol torna l’esperada sortida a Port Aventura per només 25 euros, incloent-hi el bus, el dinar i l’entrada al parc. O el 25 de juliol que s'anirà, de franc, a la piscina del Calvet.

La diversitat d’actes també volen reflectir la diversitat de gèneres i realitats amb un teatre social el 5 de juliol amb l’obra “Dones que transformen” i una pintada de pas de zebra “LGTBIQ+” el 24 de juliol. Per acabar, el 27 de juliol es farà un sopar “playeru” i festa jove a La Sala.

L’àrea de joventut de l'Ajuntament es mostren satisfets amb un programa que combina l’experiència d’altres anys amb les propostes que han fet alguns joves de Sant Salvador. També recomanen apuntar-se a les activitats sigui per mail al ssg.joventut@diba.cat o per telèfon al 661 51 35 72.

Per a més informació, l’Ajuntament repartirà un catàleg en format paper per totes les cases.

Darrera actualització: 21.06.2023 | 16:47