El programa d’actes de la Festa Major de Sant Salvador de Guardiola 2022 ja es pot consultar

Dilluns, 25 de juliol de 2022 a les 11:00

Entre el 4 i el 7 d’agost s’organitzen una quarantena d’activitats amb plats forts com els concerts amb el grup Pony Pisador, Hey Pachucos i l'Orquestra Montgrins, l’espectacle teatral Agegantats,  i el retorn dels àpats populars tant característics de la nostra festa. Els actes es faran principalment a la pista del Pavelló Municipal d’Esports.

Sant Salvador de Guardiola celebra del 4 al 7 d’agost la seva Festa Major 2021. Enguany recupera la seva esplendor amb el servei d’alimentació i begudes, com tots els àpats populars tal com estàvem acostumats. La programació inclou un gruix d’activitats que tindrà com a grans al·licients la música, amb els concerts de Pony Pisador, Hey Pachucos, l’Orquestra Montgrins, les havaneres de Xarxa; el teatre amb l’espectacle Agegantats; i la cultura popular, amb les matinades i les balladetes dels gegants. A més, també hi haurà auto-cinema, la matinal esportiva, activitats aquàtiques com el tobogan o els inflables de la piscina i un bon reguitzell d'activitats organitzades per les entitats locals.

La festa gran torna així aquest any al carrer, amb un escenari principal, la Pista del Pavelló Municipal d’Esports. Aquesta programació s’ha gestat en el si de la comissió de Festa Major de Sant Salvador integrada per veïns, veïnes del municipi i representants de les diferents entitats.

El tret de sortida oficial de les celebracions tindrà lloc el dijous 4 d’agost amb el pregó de Festa Major, a càrrec de l’alcaldessa Georgina Mercadal Viñals, i seguit de la gran sardinada i el concert d’havaneres amb el grup Xarxa. Alhora que el mateix dijous hi haurà un sopar jove, consistent en una botifarrada on després es farà una breu sessió de DJ organitzada pels mateixos joves.

Divendres 5 d’agost, arrencarà amb una exposició interactiva pels més petits, on s'aproparà la màgia del cinema més primitiu a través de diversos artefactes; i just a la tarda, serà el torn de l'espectacle Agegantats. Al vespre podrem gaudir del retorn del Cercatasques, conjuntament de la nit jove amb els grups Pony Pisador, Hey Pachucos i DJ Ribex.

Dissabte 6 d'agost, diada de Sant Salvador, arrencarà amb l'esmorzar de pagès, i la primera edició de la trobada de clàssics. Tot seguit hi haurà les matinades a càrrec del grup de grallers MúsX, i la matinal esportiva. La diada continuarà amb l’ofici de Festa Major, i les balladetes dels gegants Salvador i Gràcia. A posterior s'obsequiarà a tots els assistents a un petit refrigeri. A la tarda serà el torn de la baixada d'andròmines, i el concert de l'Orquestra Montgrins, que encapçalarà el sopar del rostit i el ball de nit amb la mateixa orquestra.

Diumenge 8 d’agost, començarà amb un tastet de meditació al Temple Budista, i en paral·lel tindrem una festa de l'escuma amb animació del grup La Sal dels Mars. A la tarda serà el torn del tradicional tobogan gegant, el tast de cervesa artesana i l'autocinema. 

Per acabar, aquesta festa major també tindrà un Punt Lila instal·lat al Pavelló Municipal durant el concert Jove. Igual que diferents agents anomenats Àngels de la Nit faràn el servei d'atenció i prevenció davant possibles agressions de caràcter sexuals, i prevenció de consum de drogues. 

Recordem que en aquesta edició s'ha recuperat el Bar de la Festa Major, com també la venda anticipada dels àpats populars. Al final del programa hi trobareu tota la informació referent. 

Passeu una molt bona Festa Major!

Darrera actualització: 29.07.2022 | 08:38