El servei de lleure “Juga Bages” torna a Sant Salvador de Guardiola a partir de setembre

Dimarts, 22 d'agost de 2023 a les 18:00

La nova temporada comença el 4 de setembre i es desenvoluparà com s’havia fet fins ara: al casal de joves Can Sansa cada dilluns i dimecres de les 5 de la tarda a 2 quarts de 8 del vespre, amb inscripció prèvia.

“Juga Bages” és un servei gratuït de lleure per a infants de 4 a 12 anys, adreçat a famílies amb infants menors a càrrec per poder millorar la conciliació en dies puntuals. No és, en cap cas, una activitat extraescolar. 

El projecte compta amb la dinamització de dues monitores a més de jocs, joguines i altres elements lúdics, preferiblement de fusta i sense biaix de gènere. Enguany, a més, disposa d’un nou lot de jocs de taula pensats per a totes les edats. 

Per participar, les famílies han d’inscriure’s prèviament a través d’internet, amb un mínim d’antelació de 24 hores. Disposeu del codi QR al cartell. En el moment de l'inscripció, els pares rebran informació sobre el servei amb els objectius, la metodologia, les activitats, l’horari i la normativa. 

“Juga Bages” l’impulsa el Consell Comarcal del Bages amb el finançament del programa “Temps X cures” del Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya.

Informació resumida

  • A partir del 4 de setembre, cada dilluns i dimecres
  • 17.00 - 19.30 h
  • Al Casal de Joves Can Sansa
  • Cal apuntar-se prèviament abans de 24 h

 

Darrera actualització: 17.08.2023 | 16:20

Enllaços

Imatges