JugaBages organitza una jornada de joc familiar a l'aire lliure

Dijous, 18 de maig de 2023 a les 18:00

"Juguem en família", així s'anomena la jornada que es farà el pròxim dimecres 24 de maig de 2/4 de 6 a 2/4 de 8 de la tarda, a l'espai exterior del casal de joves Can Sansa, davant del pavelló.

Aquesta activitat vol reivindicar dues jornades com el 15 de maig, dia Internacional de les Famílies i el 28 de maig, dia Internacional del Joc. Tanmateix, la proposta vol fer més visible el servei que des del Consell Comarcal del Bages, la Generalitat de Catalunya i Temps x Cures es proporciona cada dilluns i dimecres a les tardes a Sant Salvador de Guardiola.

Amb tot plegat, el pròxim dimecres 24 de maig, en lloc de fer una sessió de JugaBages com és habitual, es farà una activitat exterior de joc en família dinamitzat per les monitores habituals. Hi haurà jocs de taula, de construcció, de punteria, d'equilibri i un taller.

"Juguem en família" està especialment pensat per a famílies amb els seus infants, però qualsevol persona que passi per allà hi podrà participar l'estona que li vingui de gust. Per aquesta activitat no és necessària cap inscripció prèvia.

Darrera actualització: 18.05.2023 | 20:01

Enllaços

Imatges