Èxit rotund de les Festes de Nadal a Sant Salvador de Guardiola

Divendres, 12 de gener de 2024 a les 08:00

Els veïns de Sant Salvador de Guardiola han viscut un cicle de Nadal ple d'emocions i alegria, amb una participació massiva en la trentena d’activitats programades.

La Revetlla de Cap d'Any celebrada al pavelló va aconseguir reunir 200 persones al sopar i 450 a la festa amb la música de DJ Ribex. Tot va transcórrer amb normalitat i sense cap incident, amb un ambient festiu que va captivar a tots els assistents.

La Cavalcada de Ses Majestats els Reis d'Orient va començar amb il·lusió, tot i que a mig recorregut la pluja va fer acte de presència. Amb una ràpida coordinació, la cavalcada es va traslladar al pavelló, on l'alcaldessa va rebre els Reis i el públic va poder saludar-los personalment. El sopar de Reis, amb la venda de tots els tiquets disponibles, va seguir amb gran participació. Cal destacar el voluntariat de més d’un centenar de persones que van fer de la cavalcada una experiència màgica per a tothom, així com també les diferents associacions i voluntaris que van realitzar el Sopar de Reis.

Seguint amb les activitats que s’han dut a terme aquests dies, destaquem el Parc de Nadal i el taller "Caganer Experience", que van registrar una afluència molt positiva per part d'un públic que ha pogut gaudir d'opcions per a totes les edats.

Les iniciatives d'associacions i entitats locals han sigut un altre punt àlgid de les celebracions, amb una una valoració excel·lent per part dels participants. Els "Pastorets de Guardiola" van ser especialment destacats, oferint una funció extra i superant totes les expectatives, reafirmant-se com un esdeveniment popular que ha tornat amb força.

L'Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola agraeix la participació de tots els ciutadans, així com la col·laboració d'entitats i associacions que han contribuït a fer d'aquest Nadal una celebració inoblidable.

Per continuar millorant, l’Àrea de Cultura posa a disposició de la ciutadania una breu enquesta de satisfacció de les diverses activitats.

Enllaç de l'enquesta: https://tuit.cat/wh82c

Darrera actualització: 12.01.2024 | 11:04