Foc i música per celebrar la revetlla de Sant Joan

Dilluns, 12 de juny de 2023 a les 09:00

La Flama del Canigó de la mà d'atletes del municipi donarà el tret de sortida a la revetlla de Sant Joan a Sant Salvador de Guardiola, que continuarà amb la tradicional foguera, sopar popular i el concert amb el grup local Oniria.

La nit de Sant Joan és una de les més celebrades de l'any arreu del territori de parla catalana, malgrat ser una de les més curtes de tot l'any. A Sant Salvador de Guardiola, ja fa molts anys que es rep la Flama del Canigó, que arriba de la mà d'atletes i alumnat local que mitjançant relleus porten la torxa des de Salelles fins a l'Ajuntament. Enguany, els actes previstos per celebrar aquesta festa, seran com els últims anys, partir de les cinc de la tarda, es recollirà el relleu amb la Flama a l'Estació de Servei de Salelles, i anirà fins a l'Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola seguint el recorregut: C37z, avinguda de la Generalitat, carrer de la Creu i carrer de Dalt. Els actes seguiran com de costum amb l'arribada i renovació de la Flama a l'Ajuntament, on es repartirà en fanalets a les associacions de veïns i entitats, i particulars que desitgin recollir aquest testimoni de germanor, que presideix gran part de les revetlles de Sant Joan de tot el país amb un petit refrigeri per tots els atletes i participants. Més tard a les 21.00 h serà el torn del sopar popular (de carmanyola). L'Ajuntament en aquest cas ofereix taula i cadira, alhora que posarà coca i cava a tots els assistents inscrits al sopar. Més tard, a les deu de la nit serà el torn d'encendre la foguera i es podrà gaudir del concert del grup local de pop-rock Oniria, que ens presentaran el seu àlbum debut titulat "El Refugi".

Com cada any, recordem que si disposeu de fustes o mobles per cremar, podeu trucar a l'Ajuntament per tal que us els recollim (Telèfon: 93 835 80 25). De la mateixa manera, es comunica que per apuntar-vos al sopar de carmanyola i reservar una taula, cal que us inscriviu enviant un correu electrònic (ssg.cultura@diba.cat) indicant el vostre nom, un telèfon de contacte i la quantitat de persones que sereu abans del 22 de juny de 2023.

Darrera actualització: 15.06.2023 | 13:58