Oberta la convocatòria de subvencions per a entitats i associacions del municipi 2024

Dimecres, 1 de maig de 2024 a les 00:00

Es poden demanar ajuts per a programes de foment i activitats culturals, esportives, lúdiques i/o socials. Les sol·licituds es poden presentar telemàticament fins al pròxim 15 de maig via la Seu Electrònica de l'Ajuntament.

L'Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola obre convocatòria per finançar activitats que fomentin els interessos generals apropant-les a tota la ciutadania d'una manera plural i participativa dins del terme municipal, com també les activitats amb repercussió fora del municipi, és a dir donant-lo a conèixer. Aquesta línia es pot demanar fins al 15 de maig de 2024. Així mateix, les sol·licituds per optar a la línia de subvenció, hauran de presentar-se telemàticament mitjançant els models normalitzats que es troben adjunts a aquesta notícia i hauran d’estar signades electrònicament per la persona representant legal de l’entitat. La convocatòria està adreçada a les associacions sense afany de lucre inscrites al registre municipal.

En referència a aquesta línia d’ajuts, es tindrà en compte l’interès i motivació de l’activitat, que estimulin l’àmplia participació de la comunitat, l’interès a mantenir una tradició arrelada al municipi com el manteniment, difusió i renovació de la cultura i identitat catalana. A més de la predisposició de col·laboració entre entitats, i festes que organitzi l’Ajuntament. També es valorarà el nivell pedagògic i didàctic de les activitats com la innovació en la vida associativa, la valorització del patrimoni cultural local (ja sigui en el seu àmbit històric, artístic, lingüístic i natural). Finalment, els criteris de valoració tindran en compte la capacitat i predisposició d’organització d’activitats en diferents llocs del municipi com espais poc convencionals i variats, com també l’esforç per aconseguir una gestió econòmica autogestionada i amb criteris de sostenibilitat.  

Per aquesta convocatòria, les previsions pressupostàries per a la concessió de subvencions en règim de concurrència competitiva són de 10.000 euros, així mantenint l'augment de 2.000 euros ampliats ja l'any passat. Els ajuts s’atorgaran a aquelles entitats sol·licitants que obtinguin millor valoració un cop aplicats els criteris objectius determinats en la convocatòria.

Recordem que les activitats s’han de realitzar entre l’1 d’octubre de 2023 i el 30 de setembre de 2024.

Darrera actualització: 02.05.2024 | 12:37