Pedalada guiada des del celler Fargas - Fargas al Mas Urpina amb motiu de la Fira del Vi del Bages (Viba)

Dilluns, 22 de maig de 2023 a les 12:00

La Fira Viba arriba plena d'activitats i, com cada any, l'Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola participa en les visites de patrimoni de la Ruta del Vi de la Comarca del Bages.

Enguany s’ha organitzat una pedalada guiada pel patrimoni de pedra seca del municipi pel dissabte 3 de juny. L’horari i punt d’inici és a les 10 h del matí des del Mercat de Salelles, al carrer Trueta, número 33. L’itinerari en bicicleta és de 12 quilòmetres i transcorre per camins de fàcil accés amb el guiatge de “GuiesBTT.cat”. 

Sant Salvador de Guardiola té més de 300 barraques de pedra seca que testimonien la importància que ha tingut l’activitat vinícola en aquest territori. La sortida ofereix una mostra del patrimoni de pedra seca i els costums associats a les feines del camp mentre es pedala tranquil·lament en un entorn natural magnífic amb vistes a Montserrat. La pedalada finalitzarà amb una copa de vi acompanyada del millor formatge!

Aquest recorregut forma part de la xarxa verda de camins de Sant Salvador de Guardiola i uneix els nostres productors locals, el celler Fargas-Fargas i el Mas Urpina.

Darrera actualització: 19.05.2023 | 19:42

Enllaços

Imatges