Mercadal Viñals, Georgina

Regidora a l'oposició

Sumem-AM

Sóc la Georgina Mercadal Viñals, nascuda a Sant Salvador de Guardiola el 3 de març de 1991, advocada de professió i graduada en Dret per la Universitat Pompeu Fabra, Màster en Màster en Advocacia per la Universitat Autònoma de Barcelona i Postgrau en Direcció gerencial local, funció directiva per la Universitat Rovira i Virgili.

Actualment estic cursant el grau en Gestió i Administració Pública a la Universitat Oberta de Catalunya, compaginant-ho amb la meva feina com a Secretària-interventora del SAT del Consell Comarcal del Solsonès.

La meva passió és la cultura, especialment la dansa i les arrels tradicionals catalanes, la literatura i viatjar. Destacaria la meva gran dedicació, implicació i esforç cap al poble que m'ha vist néixer i créixer: Sant Salvador de Guardiola.

En els últims anys he participat activament en els Pastorets de Guardiola i la Colla de caramelles dels Quintos de Guardiola, on col·laboro, juntament amb el meu pare en la direcció de les danses tradicionals. També he participat a la Comissió de Festa Major i altres actes i activitats del poble i municipi.

Darrera actualització: 27.07.2023 | 11:45