Arriba el JULIOL JOVE: un mes ple d'actes pel jovent!

Dijous, 16 de juny de 2022 a les 09:00

Enguany es celebra la cinquena edició del Juliol Jove que comptarà amb una quinzena d’activitats pensades per al sector d’entre 12 i 30 anys del municipi

El més destacat, però, és que les propostes no es veuran afectades per cap restricció derivada de la pandèmia. Tanmateix, el Juliol Jove vol sortir del casal i aprofitar els espais exteriors que ofereix Sant Salvador de Guardiola. S’organitzarà un cinema a la fresca, un torneig de voleibol-platja, un curs d’iniciació als castells, una excursió en bici al Gorg Blau… També torna, per petició popular, la sortida a Port Aventura. D’altra banda, hi haurà diversos tallers, entre ells, una classe de cuina amb fogons o un taller de rima i rap. Per celebrar aquesta “nova normalitat”, el Juliol Jove finalitzarà amb el primer sopar de gala jove i festa amb Dj’s locals. 

 

Algunes de les activitats són propostes que els i les joves han anat aportant durant l’any en la seva participació al casal de joves “Can Sansa”. 

 

Per a més informació es repartirà un fulletó casa per casa amb l’explicació detallada de cada activitat. També a través de whatsapp i l’instagram del casal (@cansansa) s’anirà ampliant l’informació de cada activitat.  

 
Darrera actualització: 15.06.2022 | 13:39