Rècord de participació en les activitats del Juliol Jove de Sant Salvador de Guardiola

Dijous, 20 de juliol de 2023 a les 01:00

Més de 110 joves van participar en la sortida a Port Aventura que es va celebrar el passat 12 de juliol.

La sisena edició del “Juliol Jove” ha superat totes les expectatives de públic, doblant la participació de l’any passat. La sortida a Port Aventura ha sigut l’activitat més reeixida, portant 115 joves al parc d’atraccions conjuntament amb l’associació La Guardiolenca. Per posar en context, l’any passat n’eren una cinquantena.  

En aquest sentit, l’àrea de joventut de l’Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola ha programat pel mes de juliol 14 activitats aptes per a tots els públics amb la voluntat de ser gratuïtes i obertes a tothom. La majoria d’activitats es fan a les tardes en espais municipals com el casal de joves Can Sansa, La Sala o l’esplanada de davant del pavelló.

La primera activitat, el “bateig de joventut”, va anar dirigida als alumnes que aquest any han cursat 6è a l’Escola Montserrat i que, a partir d’ara, se separen en quatre instituts de Manresa. La resta d’activitats estan planificades per joves de 12 a 30 anys del municipi. 

D’aquesta manera, el Juliol Jove es troba a la tercera setmana d’activitats després de celebrar activitats esportives, un taller de cuina, un taller de castells amb els Castellers de Santpedor i la sortida a Port Aventura.

Les propostes continuen aquesta setmana amb un taller de grafitis i una sessió de realitat virtual amb l’empresa manresana AFK Virtual Events. El Juliol Jove de 2023 acabarà la setmana que ve amb més tallers, una sortida a la piscina i una festa de cloenda. 

L’Ajuntament de Sant Salvador valora molt positivament l’increment de participació així com l’èxit que té una proposta que ja és una tradició al municipi.  

Darrera actualització: 19.07.2023 | 14:11