Agenda

L'Agenda de l'Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola on trobaràs les diferents activitats organitzades per les diferents àrees i entitats locals

 • Cicle Cicle "Salut i gent gran": Mossos d'esquadra, consells bàsics de seguretat 06/06/2023

  L’Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola i el Centre d’Atenció Primària (CAP) organitzen un nou cicle de tallers anomenats “Salut i Gent Gran”. Els tallers seran gratuïts i dirigits a persones majors de 60 anys.

 • Cartell Calistènia amb Pau Nacenta (inscripcions) 06/06/2023

  Vine a entrenar calistènia amb el Pau Nacenta! Posem a disposició dels joves d'entre 12 i 30 anys uns entrenaments utilitzant els aparells de calistènia que tenim instal·lats a l’exterior del pavelló d’esports municipal.

 • Tarda de jocs ràpids: UNO i Virus Tarda de jocs ràpids: UNO i Virus 09/06/2023

  Una activitat per passar-ho bé jugant a jocs de taula i de cartes ràpids, com per exemple, els clàssics “Uno” i “Virus”. El casal de joves Can Sansa disposa d’una àmplia oferta de jocs per a totes les edats i nivells.

 • Sansacionals! Joves participatius Sansacionals! Joves participatius 16/06/2023

  L’àrea de joventut treballa per augmentar el grau de participació del jovent amb allò que els agrada, estudien o practiquen. Si ets un/a jove de Sant Salvador de Guardiola de 12 a 30 anys, proposa, coordina i organitza l’activitat que vulguis al casal tot compartint la teva experiència als companys/es. Aprofitarem per recollir les diverses experiències mentre berenem plegats.

 • Obertura Piscina Municipal Estiu 2023 Obertura Piscina Municipal Estiu 2023 17/06/2023

  La piscina municipal d'estiu obrirà les seves portes el dissabte 17 de juny fins el 3 de setembre, en horari continuat d'11 a 19 hores, tots els dies de la setmana.

 • Cicle Cicle "Salut i gent gran": Estimulació cognitiva 20/06/2023

  L’Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola i el Centre d’Atenció Primària (CAP) organitzen un nou cicle de tallers anomenats “Salut i Gent Gran”. Els tallers seran gratuïts i dirigits a persones majors de 60 anys.

 • Club de lectura de la Guíxola. Trobada amb l'escriptor Màrius Serra Club de lectura de la Guíxola. Trobada amb l'escriptor Màrius Serra 20/06/2023

  La secció del club de lectura del Cercle Cultural la Guíxola, ens proposa una trobada literària amb Màrius Serra. Es un escriptor i periodista conegut sobretot per la seva vessant de "jugar amb les paraules": mots encreuats, enigmes (Enigmarius)., i jocs de taula per a totes les edats. Comentarem la seva darrera obra "la dona més pintada" que el Club de la Guixola hem  proposat de llegir aquest mes de maig/juny. 

 • Cartell Sortida familiar en BTT: Ruta de les fonts 25/06/2023

  Ruta familiar apta per a tothom, en aquesta ocasió s'anirà a la ruta de les fonts, comptarà amb l’acompanyament de dos guies.

 • Z Curs com ser seleccionat/ada a INFOJOBS! 28/06/2023

  Tallers de tècniques de recerca de feina

  Organitza: Servei Local Ocupació (SLO)

  Incripcions: Apunta't

   

 • Sortida a la piscina (posposada) Sortida a la piscina (posposada) 30/06/2023

  Sortida posposada per incompatibilitat horària del dinamitzador de joventut. 

  Es posposa l'activitat pel juliol / agost.

 • Cartell Movem-nos (últim dissabte de mes): Font del Boix i voltants 01/07/2023

  Caminades guiades pel municipi de Sant Salvador de Guardiola. En aquest cas es visitarà la font del Boix i els seus voltants

  Organitza: Àrea d’esports i Centre Cultural la Guíxola

 • Festa Major de Sant Salvador de Guardiola 2023 03/08/2023

  Pròximament més informació. 

 • Club de lectura de la Guíxola. Trobada amb l'escriptora Gemma Ruiz Club de lectura de la Guíxola. Trobada amb l'escriptora Gemma Ruiz 01/09/2023

  La secció del club de lectura del Cercle Cultural la Guíxola, ens proposa una trobada literària amb Gemma Ruiz.

 • Teatre familiar “Polzet” de Zum-Zum Teatre Teatre familiar “Polzet” de Zum-Zum Teatre 07/10/2023

  Són molts els temes que Perrault aborda amb aquest conte; la relació entre el bé i el mal, la generositat, la bondat, i sens dubte, el tema principal en la nostra versió: l’abandonament, perquè POLZET es contextualitza en una situació que estableix paral·lelismes molts clars i molt crus amb la societat actual. Qui busqui el Polzet de Perrault trobarà el que busca, com també ho farà qui desitgi trobar una visió nova i estimulant. Divertida per als nens i nenes i commovedora per als adults, (encara que potser resulti al contrari), presentem el conte a través de la relació d’un fill amb el seu pare. I és per això que aquest és un espectacle especialment ideat per a pares i fills, per a mares i filles (feu les combinacions que vulgueu). Segons diuen, els contes es van inventar per a dormir als nens i despertar als adults, però …i si els pares fossin els nens i els fills els adults?

  Venda d'entrades 30 minuts abans de la funció: Adults 3,00 €. Infants (més grans de dos anys) 2,00€. Si es compra anticipadament al bar La Sala (fins al dia abans de la funció) es gaudirà d'un euro de descompte per a cada entrada.

Darrera actualització: 18.10.2022 | 13:12
Darrera actualització: 18.10.2022 | 13:12