La Sala - Espai Polivalent

El municipi disposa d'un equipament cultural polivalent anomenat "La Sala". És un espai municipal situat al centre de Guardiola (carrer de la Creu) que, des del 2016, es dedica a la promoció i difusió de la cultura amb una programació artística familiar mensual. Aquest equipament es troba en un dels edificis més rellevants del nucli urbà de Guardiola, seguint un estil que es pot considerar dins del cànon modernista. L'equipament consta de diversos espais com el Bar-restaurant, l'Aula de Música o la Sala Polivalent.

"La Sala" és gestionada per l'Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola, i és un espai pensat per a promocionar i difondre les arts escèniques en general. Facilita i acosta la cultura al ciutadà, les arts escèniques en totes les seves vessants, alhora que promou i potencia els artistes locals, tant a títol individual, com en associacions. L'equipament proposa una programació estable, dividia en dos semestres el qual ofereix espectacle per a totes les franges d'edat.

L'equipament té una capacitat per a unes 100 persones, i compta amb un escenari de 25 metres quadrats. Qualsevol particular pot sol·licitar l'espai per organitzar-hi actes privats, sempre i quan es respecti l'ordenança i s'aboni la taxa corresponent, que podeu consultar trucant a l'Ajuntament.

Darrera actualització: 05.10.2022 | 11:26
Darrera actualització: 05.10.2022 | 11:26