Cultura

Sant Salvador de Guardiola gaudeix d’una bona salut cultural. El calendari anual és farcit de propostes. Ja siguin vinculades al programa festiu més tradicional, com les Caramelles, la Festa Major, o d’altres relacionades amb el comerç i la promoció econòmica i turística del municipi, amb les Fires.

Actualment, la vila disposa d’un equipament cultural polivalent anomenat “La Sala”. És un espai municipal situat al centre de Guardiola (carrer de la Creu) que, des del 2016, es dedica a la promoció i difusió de la cultura.

L’edifici és un dels elements més rellevants del nucli urbà de Guardiola, seguint un estil que es pot considerar dins del cànon modernista. L’equipament consta de diversos espais com el Bar-restaurant, l’Aula de Música o la Sala Polivalent.

“La Sala” és gestionada per l’Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola, i és un espai pensat per a promocionar i difondre les arts escèniques en general. Facilita i acosta la cultura al ciutadà, les arts escèniques en totes les seves vessants, alhora que promou i potencia els artistes locals, tant a títol individual, com en associacions. L’equipament proposa una programació estable, dividia en dos semestres el qual ofereix espectacle per a totes les franges d’edat.

Si voleu rebre informació de l’equipament, només ens heu de seguir al facebook.com/lasalaguardiola/.

Podeu contactar amb la Regidoria de Cultura:
Presencialment: Carrer de Dalt, 19.
Per telèfon: 93 835 80 25 // 682 185 536
Per correu electrònic: ssg.cultura@diba.cat

Notícies

Darrera actualització: 23.09.2021 | 10:55